Блог

Домашно кино по Коледа

Вече две години с Илина (всички я познавате от курсовете по счетоводство и математика) имаме мини традиция да гледаме коледен филм в деня на коледното парти на Pin Academy. Предварително го избираме и си приготвяме нещо за хапване. Предполагам и Вие обичате да се потопите във вълшебни моменти в компанията на любими актьори. В днешната статия ще Ви разкажа за няколко коледни филма, които изгледах още през октомври (въпреки че все още нямах от любимите ми бисквити с много захар).

  • Cooking up Christmas – много приятно филмче за шеф Клоуи, която става личен готвач в семейство, в което са наложени строги правила за здравословно хранене. Дали ще успее да приготви нещо, с което да ги впечатли и да остане на своята позиция и след Коледа? Оставям на Вас да видите как ще се развият събитията.
  • Single all the way – забавен филм за любовна история, която е точно пред очите ти, но отнеме време да осъзнаеш своите чувства.
  • Castle for Christmas – ммм, много ми хареса (може би, защото действието се развива в Шотландия и гледките са приказно красиви, както и коледната украса, романтиката и прекрасното произношение на английски). Накратко е за авторка на романи, която иска да се върне към корените си в Шотландия и да почерпи вдъхновение за нова книга. Там обаче се влюбва в един прекрасен замък (и не само в него)…
  • Holidate – супер забавна история за това как двама души решават да са двойка само по празниците без да влагат емоция и чувства, а просто за пред роднините. Предполагам се досещате какво се случва накрая.
  • Love hard – представяте ли си да се запознаете с някой в интернет и като се срещнете да се окаже, че е съвсем различен човек? Думата на английски е to be catfished. Та, една млада дама се оказва в подобна ситуация, която супер много се заплита, но разбира се има щастлив край.
  • И за финал – Minions and more volume 1 – няколко кратки истории с миньоните и други герои, като част от тях са коледни. Те са просто така – за сладост като черешката на тортата.

Приятно гледане!

Разгледай още