Блог

5 причини да се явиш на IELTS

  1. Ще ти помогне да влезеш в международен университет. Висшето образование в чужбина предлага много възможности и ако ти също си мечтаеш да следваш в европейски универсистет, явяването на академичния модул на IELTS ще е наложително. Много университети в чужбина признават единствено IELTS като изпит, доказващ владеенето на езика, така че ако имаш различен сертификат, пък било той и доживотен, може да имаш проблем с кандидатстването. Самите университети имат различни  изисквания оценката, които трябва да покриеш.
  2. Идеален е, ако искаш да растеш кариерно. Ако покриеш общия (General) модул на IELTS, ще имаш възможност да кандидатстваш за работа на доста добри позиции в над 140 държави, сред които Австралия, Великобритания, Нова Зеландия, САЩ, Канада.
  3. Точен е. IELTS тества уменията ти да слушаш, четеш, пишеш и говориш на английски език.
  4. Достъпен е. Регистрацията е лесна, а при нас в Pin Academy – напълно безплатна. British Council, който администрира изпита за България, обявява възможните дати в началото на годината, така че може да обмислиш внимателно кога ще е най-подходящо да се явиш. Изпити се провеждат в следните градове:  София, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе, Монтана, Благоевград. Ако имаш проблем с избирането на подходяща дата, или формат,  винаги можеш да се срещнеш с трейнъра на Pin Academy, Николай Тодоров, който е и сертифициран IELTS трейнър от British Council. Той ще ти помогне да вземеш най - доброто за теб решение.
  5. С едно явяване получаваш резултат, който в IELTS наричаме банд, за който при други международни формати трябва да се явяваш на няколко изпита. 

Постигни своя успех с IELTS!

 

Разгледай още