Блог

2023 за Pin Academy

2023 година определено се оказа доста динамична за Pin Academy. Традиционно провеждахме обучения по английски, български и математика през цялата година.

 Арт класовете бяха редовно посещавани от малки художници. Няколко пъти рисуваха за конкурс, забавляваха се на Хелоуинско и Коледно парти, организирани от Станислава. През лятото Катя проведе и доста успешни събития Рисуване с вино в Oasis Resort and Spa, Лозенец. Започнахме да предлагаме и уроци по рисуване за ученици, на които им предстои кандидатстване в профилирани паралелки на гимназиите.

В готварската работилничка децата забъркваха ежеседмично вкусни пици, мъфини, банички, кифлички и други изделия. Организирахме и рождени дни в готварската работилничка в приятна, близка до домашната обстановка с много забавления. През лятото също в готварската работилничка имахме гости - деца, които посещаваха занималня в св. Влас.

През ноември Ирина от My Sweet Bakery организира коледна работилничка за декориране на меденки, в която се включиха деца и родители.

За първа година организирахме доста успешно полудневна лятна занималня, която съчетаваше полезното с приятното - игри и учене. Лятната група за подготовка за първи клас също беше винаги пълна и посещавана. Децата изградиха основни навици и умения, които им помогнаха за успешен старт в първи клас.

През април, май и юни организирахме пробни матури за НВО след седми клас. На тях се явиха както наши ученици, така и ученици, които искаха да тестват познанията си по български език и литература и математика.

Голям интерес имаше към курсовете по компютърна грамотност. Благодарение на Мина и Сибел всички желаещи придобиха необходимите компетенции и получиха своя сертификат.

От началото на учебната година започнахме да предлагаме уроци по италиански и френски език. Към нашия екип се присъединиха нови колеги по английски език. С други колеги се разделихме, но им желаем късмет и успехи, по пътя, който са избрали.

През септември отпразнувахме петия рожден ден на Академията в един много дъждовен ден, но с едно прекрасно лимонено и незабравимо парти.

През ноември месец официално отворихме новия офис на Академията, който се намира на ул.”Васил Априлов”22, където вече провеждаме обучения.

За Коледа, Баба Марта, Великден и първия учебен ден се постарахме да зарадваме всички деца, които посещават часовете в Академията с малък жест от нас.

Благодарни сме за всичко, което ни даде 2023 година - за приятелствата, незабравимите моменти, доверието, новите възможности, за всеки един малък успех, за всяка добра дума!

Разгледай още