Блог

2022 причини

Както Мина беше написала на календара ни за 2022 година – 2022 причини за изучаване на езици, творческо и професионално развитие. Е, такава ни беше 2022ра – различна, успешна и предлагаща нови възможности. Започнахме да предлагаме нови курсове:

  • Рисуване с вино, подходящо за всеки, който иска да релаксира и да открие свои неподозирани способности.
  • Училищна подготовка – насочена към помощ на децата по български и математика в начална училищна възраст.
  • Български език за чужденци – основно рускоговорящи курсисти, които искат да комуникират свободно на български език.
  • Текстилна работилничка – любима на по-сръчните деца, на които им се отдава да изработват различни неща.

Към екипа ни се присъединиха нови и позитивни професионалисти – Соня, която помага на децата в начален етап; Господинка – учител по български и руски език и Изабел – по английски език. С други колеги пътищата ни се разделиха, но им желаем много успехи и късмет.

Седмокласниците, които се подготвяха в Pin Academy за НВО по математика и български език и литература, постигнаха страхотни резултати. Това беше благодарение както на интензивната подготовка по време на уроците, така и на пробните матури, които организирахме.

През учебната година, както и през лятото, организирахме и проведохме курсове по английски за деца от първи до седми клас. След завършването им, всички ученици получиха сертификати за успешно преминат курс. За най-малките деца на 4 и 5 години, както и на 6 също организирахме групи, които продължават да се провеждат.

В Академията продължиха и курсовете за подготовка  за сертификатни изпити – IELTS, FCE и CAE. Резултатите, както всяка година, са блестящи.

Продължихме да провеждаме и любимите на децата работилнички – готварска и арт класове. Темите са различни, интересни и освен че са много релаксиращи, приучават децата на нови умения. Освен ежеседмичните работилнички организирахме и детски рождени дни в тези две активности.

За специални поводи като Коледа, Великден и първия учебен ден зарадвахме всички наши курсисти с малък подарък.

И измежду всички тези изброени неща се случваха безброй забавни, понякога тъжни, друг път налудничави или уникални неща, за които ние си знаем. Те ни караха да се смеем, плачем, замислим или да поговорим; да влизаме в роли, да бъдем учители или приятели, но най-вече и на първо място да бъдем хора. Да бъде 2023 година не по-малко успешна, несравнима, уникална и забавна. Да ни донесе нови знания, пометни срещи и по-малко горчиви разочарования. Да бъде!

Разгледай още