Събития

Урок по Photoshop

На 18.05 от 16 часа в учебен център Pin Academy се проведе безплатен урок-презентация на популярната програма за графичен дизайн Photoshop. Събитието беше предназначено за тийнейджъри на възраст между 12 и 16 години, които проявявят интерес към обработването на снимки. Темата беше "Направи си фотоколаж". В първата част на презентацията нашата топ преподавателка Мина Асенова даде кратка информация под формата на лекция на присъстващите. След това участниците имаха възможност практически да приложат новите знания, като направят свой фотоколаж на снимки. Занятието продължи повече от два часа, поради многото въпроси и желание да се изпълни задачата в детайли. След края тийнейджърите споделиха:"Интересно, забавно, вдъхновяващо. Малко сложно ни дойде, но се справихме!" 

Надяваме се младежите все повече да осъзнават необходимостта от усвояването на знания в сферата на графичния дизайн, след като живеем в свят, в който дигиталния маркетинг е невъзможен без иновативни и креативни дизайни. 

Ако желаете да усвоите нови умения с програмите Photoshop и Corel Draw, не се колебайте да ни потърсите. Повече информация за компютърните ни курсове четете тук

Разгледай още