Събития

Пробни изпити по български и математика за НВО в седми клас

Тази година отново ще организираме пробни матури за седмокласниците по български език и математика. Първите ще се проведат през пролетната ваканция, след това ще има отново през май и непосредствено преди самите изпити през юни. Таксата за пробните матури е 20лв, като може да се явите на трите дати или на една от тях. Единственото, което трябва да направите, е да се запишете предварително, за да Ви запазим място. Датите и часовете на провеждане може да следите във фейсбук страницата ни - Pin Academy. Часовете ще бъдат съобразени със смените в училище, което означава, че ще има сутрешна и следобедна сесия.

Предимствата на това да се запишете на пробни матури е, че ще бъдете поставени в ситуация много близка до тази на самия изпит. Ще работите самостоятелно без помощ от преподавател. Ще Ви бъде засечено време колкото на НВО и ще бъдете помолени да запишете отговорите си на бланката за отговори. Когато резултатите са готови, ще се свържем с Вас за да обсъдим как сте се справили. Ще видите какви пропуски имате или върху какво трябва да наблегнете. Ако се явите на априлските пробни матури, все още ще има време да поработите върху пропуските си. Явяването на пробна матури ще Ви донесе увереност, защото ще знаете какво Ви предстои в деня на изпита.

Напълно е възможно да Ви помогнем да си подобрите резултата след явяване на пробен изпит. Заложете на своя успех с пробните матури на Pin Academy.

Разгледай още