Събития

Mock IELTS exam

Симулация на изпита IELTS

Знаем, че си се подготвял/а усърдно за IELTS, но искаш ли да разбереш какво е усещането и какъв банд би изкарал/а при явяване на изпита? Интерграл и Пин Академи ти дават тази възможност, като те канят на пробен изпит или така наречения MOCK IELTS TEST.

Какво представлява МОСК теста?

Това е симулация на изпита, която е максимално близка до начина, по който се провежда самия изпит. Материалите,  по които се работи са официално одобрени от IELTS и времето се съблюдава стриктно. След няколко дни получаваш проверен тест и коментари от нашия IELTS трейнър, който е преминал обучение на Британски Съвет България, които са и организатори на изпита. В коментарите са включени обяснения на грешките от четирите компонента на изпита и съвети как да ги преодолееш.

Q&A:

Къде и кога се провежда изпита?

Изпитът се провежда в учебната база на Пин Академи, ул. Георги Кирков 3, ет.1. Стартът на изпита е 09:00 часа и продължителността е до 15:00 часа. Основната част от listening, reading и writing се провеждат от 09:00 до 12:30, след което следва част speaking. Всеки кандидат получава точно определен час, в който ще се яви за секцията speaking. Как да се запиша? Можеш да посетиш офиса на Интеграл на улица Булаир 12А, или на Пин Академи на улица Георги Кирков 3, ет.1. Записването става след заплащането на таксата от 50 лв.

Кога ще разбера резултата си?

Резултатът, както и коментарите към него ще ти бъдат предоставени след 3 работни дни.

Мога ли да получа индивидуални насоки за спрявянето ми с грешките от изпита?

Да, може. Можеш да се уговориш с IELTS трейнъра ни за индивидуална консултация, или да се запишеш на цялостен курс в зависимост от нуждите ти.

Как ще ми помогне явяването на МОСК теста?

Първо, и най - важно ще ти покаже колко би изкарал/а на реалния изпит. Опитът ни показва, че оценката от МОСК теста и истинския тест обикновено се различава с не повече от 0.5 стотни. Второ, ще ти помогне да преодолееш чувството на безпокойство от непознатото, а в много случаи то може да се окаже решаващо за добрия банд. Трето, ще ти отвори очите за дребни детайли, които може би си пропуснал/а по време на обучението.

Ако въпросът ти не е сред гореизброените, не чакай, а се свържи с нас за повече информация на тел: 0876 888 799.

Разгледай още