Ваучери за заети лица

Курсове по програмата Ваучери за заети лица

От 01.04.2019 г. започна набиране на заявления в Бюрата по труда по на желаещи да се обучават по програмата "Ваучери за заети лица". "Академия Пин" е одобрен доставчик на обучения по КК2 Обучения по английски и немски език.
Дати
 • Продължителност

  300 уч.ч.

 • Цена

  50% от стойността на ваучера

За курса

Ваучери за заети лица

"Академия Пин" Ви кани на курсове по програмата "Ваучери за заети лица"! Ние сме одобрен доставчик на обучения по КК 2 Обучение по чужди езици. Програмата предоставя възможност за квалификация на всички желаещи лица, които отговарят на условията. Кандидатите трябва да:

 • работят на трудов договор в частна фирма и да са със средно или по - ниска степен на образование /без ограничение във възрастта/;
 • работят на трудов договор и са на възраст над 54 г. (навършили 55 г.) с висше образованиe.

Ние Ви предлагаме езикови курсове по немски или английски език с ваучери от Агенцията по заетостта! Обучаемите ще преминат 3 нива, като ще заплатят такса в размер на 50 % от стойността на ваучера. А останалото ще бъде финансирано от оперативна програма "Развитие на човешките ресурси"! В рамките на програмата ще получите 300 уч.ч. по английски или немски език, безплатни учебници и най - добрите курсове в Бургас!

В програмата е предвиден бюджет за обученията по Ключова компетентност 2 Чужди езициваучерът е на стойност 700 лв., от които 350 лв. трябва да заплати авансово обучаемото лице.

 В Бюрата по труда вече приемат заявления на хартиен носител или чрез електронната платформа на сайта на Агенцията по заетостта.

Заявленията се подават САМО лично от кандидата всеки работен ден от 8:30 до 17:00 в Бюрото по труда по местоживеене. Документите  ще бъдат разгледани в 14 дневен срок от подаването им!  Одобрените лица ще бъдат уведомени по пощата, телефон или e-mail.  В срок до 5 работни дни от уведомяването се явяват ЛИЧНО в Бюрото по труда за издаване на уведомление за избор на доставчик на обучение за включване в обучение. 

Необходими документи: 

 • Заявление по образец;
 • копие/я на документ/и за завършено образование и приложение/я към тях. Документите за завършено образование, издадени в чужбина следва да бъдат преведени и легализирани;
 •  - копие/я на документ/и за допълнителни квалификации и преминати обучения.
 • Всички копия заверени с подпис на кандидата и "Вярно с оригинала!"

Доверете ни се! В "Академия Пин" ще получите така желаните знания - в приятна обстановка, с отлични преподаватели и ведро настроение!

Предстоящи дати