български за чужденци

Языковые курсы болгарского языка в Бургасе/Курс по български за чужденци/ Bulgarian for foreigners

Вы не говорите по болгарски но живете в Болгарии? Пожалуйте в Pin Academy. Вместе успеем!
Вие не говорите български език, но живеете в България? Желаете научите езика и да сте пълноценен член в нашето общество? Заповядайте в Pin academy!! Ние желаем същото за Вас и заедно ще го постигнем!
You don't speak Bulgarian, but you live in Bulgaria? You would like to communicate with ease and make new friends? Welcome to Pin Academy! Let's do it together!
Дати
  • Продължителност

    2 месеца/ 2 months

  • Цена

    9 лв/ човек в група за учебен час

За курса

Курс болгарского языка для иностанцев

Курс по български език за чужденци

 

Pin Academy предлага курс по български език за чужденци. Ако сте решили да живеете и да работите или учите в България, този курс ще Ви бъде от полза, за да можете да се справите с общуването с местните хора или в работата си. Това е едно предизвикателство, което ще Ви даде знания не само за самия език, но и за традициите и обичаите на България. Обучението се извършва по системата "Да общуваме на български". 

След края на всяко ниво ще получите удостоверение /сертификат/ по Европейската езикова рамка, което важи в цял свят и е на цена 5 лв.

Защо да учим български, ако контактуваме само с хора от нашата езикова общност? Логично, ако искате да разширите Вашия кръг от познанства, ако детето Ви учи в българско училище или университет, ако искате да разбирате предаванията по българската телевизия - трябва да имате познания по български език. Дори и да не са задълбочени или да Ви се налага да покривате нива, Вие знаете, че всеки език е културно богатство. А българският език е мелодичен и красив. Все пак България е страната, в която сте избрали да прекарвате една голяма част от годината, можете да се запознаете с българската реч - "омайна, сладка".

Предстоящи дати