български за чужденци

Курс по български за чужденци/ Курс болгарского языка для иностанцев

Вы не говорите по болгарски но живете в Болгарии? Пожалуйте в Pin Academy. Вместе успеем!
Вие не говорите български език, но живеете в България? Желаете научите езика и да сте пълноценен член в нашето общество? Заповядайте в Pin academy!! Ние желаем същото за Вас и заедно ще го постигнем!
Дати
  • Продължителност

    2 месеца

  • Цена

    300 лв/ за групово обучение

За курса

Курс болгарского языка для иностанцев

Курс по български език за чужденци

 

Pin Academy предлага курс по български език за чужденци. Ако сте решили да живеете и да работите или учите в България, този курс ще Ви бъде от полза, за да можете да се справите с общуването с местните хора или в работата си. Това е едно предизвикателство, което ще Ви даде знания не само за самия език, но и за традициите и обичаите на България. Обучението се извършва по системата "Да общуваме на български". Цената е:

  • за индивидуално обучение – 11 лв./ 40мин;
  • малки групи до трима курсиста – 350 лв./ 85 учебни часа;
  • групи от четирима и повече – 300 лв./ 85 учебни часа.

След края на всяко ниво ще получите удостоверение /сертификат/ по Европейската езикова рамка, което важи в цял свят и е на цена 5 лв. 

Защо да учим български, ако контактуваме само с хора от нашата езикова общност? Логично, ако искате да разширите Вашия кръг от познанства, ако детето Ви учи в българско училище или университет, ако искате да разбирате предаванията по българската телевизия - трябва да имате познания по български език. Дори и да не са задълбочени или да Ви се налага да покривате нива, Вие знаете, че всеки език е културно богатство. А българският език е мелодичен и красив. Все пак България е страната, в която сте избрали да прекарвате една голяма част от годината, можете да се запознаете с българската реч - "омайна, сладка".

Предстоящи дати