компютърни

Курс по компютърна грамотност за ученици

Компютърните умения вървят ръка за ръка с успеха! Запознайте се с курсовете за компютърна грамотност на Pin Academy. Те са първата крачка към Вашето бъдещо професионално развитие.
Дати
  • Продължителност

    20 уч.ч.

  • Преподавател

    Мина Асенова

  • Цена

    250 лв.

За курса

Компютърни курсове за ученици

В Pin Academy обръщаме сериозно внимание на компютърното обучение. В днешния технологичен свят е изключително важно да се справяме с всякакви видове устройства. Основата, разбира се, е началната компютърна грамотност.  След това можете да се включите в други компютърни обучения, но базата ще получите тук.

В този курс ще Ви запознаем с основните приложения на Microsoft Office - Word, Excel, PowerPoint. Всеки от вас знае как се пише текст, но можете ли да го форматирате, да проверите правописа, да зададете промяна на шрифта, параграфите, да включите картинки, номерации на страниците, да вложите таблици и още много? Това ще учим в курса за Word. Освен това ще Ви покажем как се правят таблици в Excel, форматиране, въвеждане на формули, графики и др. В края на курса ще се научите да правите презентации на PowerPoint. Вярваме, че програмата ни е полезна, задължителна за всеки бъдещ икономист, юрист, архитект, бизнесмен или казано най - общо за всеки.  Можете да ползвате знанията и в училище - когато имате да представяте проект по история, география или литература, можете да смаете класа и учителите с една блестяща презентация, с обработени текстове и графики и отлично вмъкнати подходящи изображения. Компютрите отдавна не се ползват само за игра - те са ключа към Вашето професионално развитие. Бъдете подготвени за бъдещето! 

В края на обучението ще получите удостоверение на цена 5 лв., с което да удостоверите преминатия курс за начална компютърна грамотност.

Преподавател

Мина Асенова

Понастоящем съм графичен дизайнер и маркетинг консултант на свободна практика. Софтуерният ми опит включва над 10 години работа с Photoshop, CorelDraw, MS Office – PowerPoint, Excel и Word и други.
Маркетолог по професия с над 10 години стаж на ръководни позиции в сферата, предимно в браншовете – туризъм, недвижими имоти, козметика и производство на хранителни стоки. Имам опит в подбор, обучение и подготовка на кадри за маркетинг и бранд мениджмънт. Практик и отличен мотиватор с добър подход в
работата с деца.

Предстоящи дати