Блог

Pin Academy на 4

 Измина още една година. Колко шеметно бързо прелетя. То не бяха курсове, групи, смях, сълзи, Covid,  карантини, он-лайн, смесени фроми на обучение, срещи, раздели... Цяла година прелетя като миг. И нашето Pin – че навърши 4 години. Може да е на градинска възраст, но преподава английски, немски, руски, български, математика, счетоводство, рисуване, занимава се с ръкоделия в своите работилнички, говори на испански. Уж малко, а вундеркинд!

И като всяко добро дете, ние наградихме нашето Pin – че със страхотно парти с много подаръци, гости и разбира се – торта! Тя беше дело на Лили – водещата на готварската работилничка. Беше се погрижила за много от лакомствата на трапезата – питка, мъфини и еклери. Деница ни подари прекрасни ръчно правени цветя, каквито могат да изработят с децата в някое издание на работилничката „сръчни ръце“.  Станислава, водещата на арт – класа по рисуване беше сладък  розов бонбон с усмивка, а Маргарита – преподавателката  по български език беше една ефирна розова балерина. Учителката по математика - Илина се радваше на орхидеите, които ще красят залите на Pin Academy, а преподавателите по английски език – Петя и Ники направиха невероятно красивите плата, в които вложиха усърдие, креативност и отличен вкус. От Мая получихме цяла торба с учебни пособия и един специално поръчан и персонализиран календар за учебната 2022/2023 година. С нея беше и най-малкото гостенче на партито - принцеска Райка, само на 4 месеца. От Соня получихме много мекички и удобни възглавнички в цветовете на Академията, които ще видите из класните ни стаи. А от Жаси и Митко - много интересни кактуси в мини оранжерийка,  която ще видите на рецепцията. От Павел Добрев пък - специален химикал, с който да подписваме сертификатите на всички завършили успешно нашите курсове и уроци.

Хората, които работят в Академията умеят много неща, включително и да организират прекрасни празници и да им се наслаждават. Темата на рождения ден беше „Италианско парти в Капри“. Николай, нашият управител и IELTS – трейнър, беше подготвил тематична игра – куиз. В пъри кръг познавахме знаменити италианци по снимки, във втори кръг отговаряхме на въпроси, свързани с историята, икономиката, географията и кулинарията на Италия. Трети кръг беше посветен на известни места, като жокерите не бяха много, но за сметка на това състезанието беше изключиелно оспорвано и завърши с минимална разлика в резултатите на трите отбора.

Pin Academy е мястото в Бургас, където можете да повишите езиковите и  компютърните си умения, счетоводните си знания, да се научите да работите с програми за графичен дизайн като CorelDraw и Photoshop, ние работим с малки и големи, подготвяме ги за изпити и матури по български език, математика, английски език.  Поздравяваме се с “Hola!” с всички, които са се захванали да изучават испански език. Винаги се стараем да Ви поднасяме изненади!  В края на есента отново ще организираме рисуване с чаша вино и ще сгреем душите и телата Ви с изкуство и емоции. Децата отново с нетърпение ще се включват в арт-ателието на Деница, изработвайки играчки, несесери, украси и бижута, а арт-класа по рисуване и готварската работилничка винаги ще са отворени към нови участници от всякакви възрасти през почивните дни.

Очаквайте много нови активности и много добро настроение от нас!

Екипът на Pin Academy отпразнува четвъртата си годишнина много шумно, весело и пъстро!

Пожелаваме си спорна учебна година и отлични резултати на всички наши курсисти! Обичаме Ви – Вие сте нашия смисъл.

До нови срещи на ул. „Георги Кирков“ № 3!

Разгледай още