Блог

Един ден с Петя

22 юли

Сутрин обикновено ни поздравява първа с „добро утро” в общия чат. След няколко часа влиза в езиковия център ведра и усмихната. Винаги позитивна и забързана. Това е Петя. Нашата управителка. Огнените й коси ни донасят слънчево настроение. Тя винаги успява да ни организира и да въведе ред в обичайния ни безпорядък. Много харесвам факта, че понякога ме вади от летаргията на мързела и ми споделя нови идеи, по които се запалям. Децата я обичат. С красивите си ефирни тоалети, тя диктува модата в офиса. А най – малките ни курсисти, които са на 4 години я следват във втора зала като някаква приказна принцеса, която ще ги научи да говорят английски език, ще ги поощри и зарадва с някоя нова песничка от мултимедията или изработката на нов проект. Възрастните също влизат в час с усмивка и много често, след края на курса продължават контактите си с нея, защото да си в компанията на Петя е удоволствие и привилегия.

Тя винаги е готова да помогне на колегите си, да измисли нови и разнообразни реклами, да се свърже с когото е необходимо, за да се случат нещата. Със своята неизчерпаема енергия, тя е двигателя на нашия офис, който води Pin Academy към нови успехи. Благодарим ти, Пете! Ние сме екип, създаден от различни типове хора. С прожектор и генератор е добре, но без нашия манифестор, едва ли щеше да сме същите.  

Ако желаете да научите повече за Петя Георгиева или за Pin Academy, разгледайте сайта ни или се запишете на курс по английски при нас! Забавлението и качеството на обучението са гарантирани!

Разгледай още