Блог

Летни активности 2022 в Pin Academy

Това лято в учебен център Pin Academy отново ще предложим разнообразни занимания за всички деца от гр. Бургас, както и за гости на града през летните месеци. Ето какво може да очаквате:

  • За деца от детската градина – от 4-6 години курс и уроци по английски език, арт класове и готварство. За децата, на които предстои да бъдат в първи клас през предстоящата учебна година, за трета поредна година организираме курс за подготовка за първи клас. 
  • Децата от начален етап – 1-4 клас могат също да се включат в арт класовете и готварските работилнички. Ако проявяват интерес към занимания с компютри, компютърната работилничка ще им предложи работа по презентации и проекти и ще ги запознае с програмите на офис пакета. Ще организираме и летни курсове по английски език за деца от 2ри и 3ти клас и отделно за деца от 4ти клас. За тези, които имат желание да изучават втори чужд език предлагаме уроци по испански език. Това лято за първа година предлагаме и полудневна занималня, която е подходяща за деца от 1ви до 4ти клас с много игри, занимателни задачи и четене на литература.
  • За тийнейджърите от 5 до 7 клас са подходящи уроци по английски, испански и немски. За петокласници и шестокласници ще има курс по математика и български език.
  • За тийнейджърите от 8ми до 12ти клас предлагаме уроци по английски, немски, испански, френски, италиански и български. Ще продължим да организираме курсове за подготовка за IELTS и FCE.

Всички курсове ще се провеждат по предварително изготвен график. За индивидуалните уроци може да се свържете с нас, за да уговорим час с преподавател. За актуални цени на уроци и курсове може да погледнете в раздел Курсове. Желаем на всички колеги и ученици ползотворни и забавни летни месеци. 

Разгледай още