немски

Курс по немски - V ниво B 1.1

Курс по немски език ниво B 1.1 - ще преминете  курс, с който навлизате в "дълбоките води" на познанието по немски език. Вижте какво ще учим в V то ниво в Пин Академи.
Дати
  • Продължителност

    1,5 месеца

  • Преподавател

    Таня Шурелова

  • Цена

    165.00 лв./групово обучение

За курса

Курс и уроци по немски език V ниво B 1.1

В ниво B 1.1 на уроците по немски език в Pin Academy ще се почувствате в свои води. Текстовете в учебника са все по- описателни, с по - богат набор от думи. В ниво В 1.1 в курса по немски език  ще научите думи, свързани с описание на Вашия най - щастлив ден, развлечения, въпроси от здравно естество, ще можете да опишете своите езикови познания, знания и компетентности в професията, ще се запознаете с лексика, свързана с търсене на работа, разрешаване на конфликти и проблеми.  След като преминете ниво B 1.1, можете да се поздравите, че сте достатъчно упорит/а, щом сте стигнал/а до тук. Часовете в курсовете по немски език в Pin Academy минават неусетно!

Преподавател

Таня Шурелова

Аз съм щастливка – работя това, което обичам! Работата с нови и различни хора ми носи удоволствие и удовлетворение. Да предаваш знанията си на хората е предизвикателство, а когато човек върши това с любов, се справя с лекота с всички предизвикателства.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички немски