Приказки

Приказката - вълшебен елексир за душата

Pin Academy винаги търси активности, които ще допринесат за Вашето добро настроение, спокойствие и развитие на концентрацията и уменията.
Дати
  • Продължителност

    целогодишно

  • Преподавател

    Диана Атанасова

  • Цена

    15 лв.

За курса

В натовареното и стресиращо ежедневие все по-често търсим начин да се отпуснем и забавляваме. Вече може да го направите при нас в Pin Academy! За да разнообразим Вашите свободни дни, Ви предлагаме да се потопите в света на приказките.

  • Приказката - вълшебен елексир за душата - искате ли да разберете какво означава за Вас любимия Ви приказен герой? Да изберете Вашия арехтип? Да създавате приказки, разказвайки и опознавайки себе си, начина, по който общувате с останалите, както и нещата, които са истински важни за Вас? Това е една изключително приятна техника, с която не само ще се разтоварите от ежедневието, но и ще предивикате себе си, развивайки интуицията и емоциите си. Чрез участието си в работилницата за приказки за възрастни, Вие ще избягате от ежедневието, за да се обърнете към вътрешния си Аз, да се справяте по - успешно с Вашите проблеми и емоции и да се потопите във вълшебния свят, чрез което ще намерите спокойствие и ще генерирате нови идеи за Вашия живот, бизнес или свободно време. Занятията са разработени в два типа активности: създаване на приказка от участниците или медитативна приказка, в която водещата на занятията представя историята с подходящ музикален фон и чрез обстановката, музиката и интонацията влияе положително върху слушателите. Опитайте! Обещаваме Ви незабравимо изживяване!

 

 

Преподавател

Диана Атанасова

За мен работата с деца е творчески процес, изпълнен с вдъхновение. Всяко дете носи своята уникалност и приказен герой, които е добре да познава, за да расте щастливо. Като педагог прилагащ приказната арт-терапия, зная, че да изградим и възпитаме правилно отношение към себе си и другите е едно от най-важните условия за по-добър живот. Вярвам, че във времето, което живеем, ние и нашите деца пишем своята приказка всеки ден. Нека тя да бъде пъстра и цветна - изпълнена с положителни емоции!

Предстоящи дати