немски

Уроци по немски за деца

Немският език е един от най - изучаваните и говорените езици в Европа. Нека детето Ви се запознае с лексиката, граматиката и немската култура в курсовете по немски език за деца в Pin Academy!
Дати
  • Продължителност

    индивидуално/40 мин

  • Преподавател

    Таня Шурелова

  • Цена

    12.00 лв.

За курса

Курсове по немски за деца 

Програмите по немски език за деца в Пин Академи са съобразени с езиковите познания на децата на различни възрасти. Подбрали сме системи, които са интересни, занимателни, информацията в тях е поднесена по лек и достъпен начин. Издателство Hueber е помислило за подготовката на децата по немски език с учебника Planetino -разработен в 3 нива, които плавно ще осъществят прехода към курсовете за тийнейджъри по системата Beste Freunde. Цената за индивидуално обучение е 10 лв/уч.ч. Ако предплатите 10 занятия, ползвате специална цена от 9 лв/ уч.ч. За групово обучение, обадетет се в офиса на Пин Академи, за да научите повече за предстоящите групи. Ние знаем, че немският е един от най - разпространените езици в цяла Европа и тъй като децата усвояват езика по - бързо, от колкото възрастните, като при тях това е един естествен процес на натрупване на знания и умения за общуване, считаме, че колкото по - рано се започне обучението по немски език, толкова по - добре.  Вярно е, че някои хора имат естествен талант в ученето на чужди езици, но ние постигаме отлични резултати дори и деца, които не са природни таланти. Майсторството е в постоянството и търпението.

Ранното чуждоезиково обучение е най - хубавият подарък, който можете да направите на детето си, за да улесните неговия път в бъдещата му реализация! Нека го направим заедно с Пин Академи в Бургас!

Преподавател

Таня Шурелова

Аз съм щастливка – работя това, което обичам! Работата с нови и различни хора ми носи удоволствие и удовлетворение. Да предаваш знанията си на хората е предизвикателство, а когато човек върши това с любов, се справя с лекота с всички предизвикателства.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички немски