Руски

Руски език за деца

Дати
  • Продължителност

    40 минути

  • Цена

    12 лв./уч.ч. индивидуално обучение

За курса

Харесва ли Вашето дете анимационното филмче "Маша и мечокът"? Обича ли да го гледа на руски? Ако отговорът е "да", то значи малчуганът е увлечен по този език и вече е натрупал някакви лексикални познания. За да развиете таланта на детето и да му дадете добра основа и структурирани знания, доверете се на нас - учебен център Pin Academy. 

Уроците се провеждат по предварително уточнен график. Индивидуалните занятия се провеждат в удобно за Вас време и с честота на посещенията, която определяте Вие. Цената е 12 лв за учебен час от 40 минути.

Курсът (с минимум трима записани) се провежда два пъти седмично по един астрономически час. Месечната такса е 68 лв.

Учебната система, по която се работи е Домовой и компания. В комплекта са включени учебник и учебна тетрадка, които са одобрени от Министерството на образованието. 

В нашите занятия по руски език за деца можем да предложим и помощ в училище - ако Вашето дете изучава езика в училище и се затруднява с учебния материал.

Можете да запишете детето си в курсовете за деца по руски език в Централния ни офис на ул. Георги Кирков 3, както и в клон ж.к. Меден Рудник, зона А, бл. 118 (срещу Лакомата спирка). 

В края на курса се издава сертификат за завършено ниво. 

 

Предстоящи дати