английски

Сертификати на Cambridge

Сертификатите на Cambridge са подходящи за деца, които имат амбиции да учат сериозно английски език, да кандидатстват в чужбина, когато пораснат или искат да направят тест на езиковите си умения по английски език.
Дати
 • Продължителност

  целогодишно/уч.ч. индивидуално

 • Преподавател

  Петя Георгиева

 • Цена

  12.00 лв.

За курса

Подготовка за явяване на изпит сертификати на Cambridge

Ако желаете Вашето дете от малко да свиква с изпитна ситуация, да е още по-мотивирано да изучава английски език, до е по-уверено и да подобри значително знанията си, изпитите на Кеймбридж са отличен начин да го направи. Подходящи са за деца на възраст между 7 и 12 години. Разпределени са в няколко нива:

 • Starters – ниво преди А1, за деца между 7 и 8 години. Изпитът включва слушане и свързване, изписване на имена, числа, оцветяване, четене и отбелязване на вярно или грешно, отговаряне на въпроси за себе си.
 • Movers – A1, за деца между 8 и 11 години. Тук се изисква познание на повече думи, за да може децата да се справят с упражненията за слушане, четене, писане и говорене.
 • Flyers – A2, за деца между 9 и 12 години. Форматът е сходен с този на А1, но изисква по-задълбочени граматични и лексикални знания.

Всяко дете получава сертификат без значение броя на точките. Изпитите се провеждат от British Council, като ние в Pin Academy може да помогнем с подготовката и регистрацията за изпита. Ако се интересувате от групови или индивидуални обучения, свържете се с нас на контакти

Преподавател

Петя Георгиева

Имам 10 години опит като преподавател по английски език на деца и възрастни. В работата си се ръководя от убеждението, че успехът е индивидуално понятие, затова всеки може да го постигне. Вярвам, че спокойната атмосфера, взаимното доверие и включването на различни игри, могат да направят ученето приятно, забавно и полезно.

Предстоящи дати

Разгледай също

Всички английски