Блог

Защо да се запиша на разговорен английски

В Pin Academy предлагаме както курс по общ английски, така и само разговорен английски. Този курс е предназначен да упражните езика само говоримо. Ето няколко предимства да се запишете на него:

  1. Ще затвърдите знаннията си от предишните нива и ще обогатите лексикалния си запас.
  2. Ще се отпуснете да говорите и ще преодолеете езиковата си бариера.
  3. Ще пропуснете досадната част с писането на домашни и попълването на упражения. Ако имате затруднения в някоя част от граматиката,преподавателят ще подготви упражнения за говорене, в които да упражните точно тази граматика.
  4. В Pin Academy имате възможност да вземете уроци по разговорен английски с прекрасната Черил, която деликатно ще поправи грешките Ви и ще Ви подготви интересен и приятен урок. Това е отлична възможност да тренирате с родноговорящ.
  5. Ще можете да говорите по теми, които са Ви необходими на работното място, по време на пътуване или по време на сертификатен изпит като IELTS или FCE.
  6. Ще обогатите и общата си култура. По време на курса ще се запознаете с интересни и любопитни факти за хора и неща от целия свят.
  7. Ще се научите как да участвате в дискусия като давате личното си мнение и се аргументирате по даден въпрос.

Ако сте решили да се запишете на разговорен английски, свържете се с нас, за да Ви дадем повече подробности относно курса.

Разгледай още