Блог

Математика през лятото

Лятната ваканция, освен че е време за почивка, е идеална да се навакса пропуснат материал от учебната година, за да е по-лесно на учениците през следващата. В Pin Academy организираме лятна академия по математика през месеците юли и август. Започваме записванията за две групи - петокласници и шестокласници.

  • За курсът по математика за 5ти клас - Подготовката за НВО след 7ми клас започва с полагането на стабилни основи. След тази година на онлайн обучение и всякакви трудности за децата, нека лятото в приятна обстановка присъствено да изясним неяснотите и попълним знанията им за успешно представяне по математика следващата учебна година. Подготовката за матурата по математика в Pin Academy ще бъде трамплин за децата и те ще се чувстват уверени и спокойни.
  • За курсът за шестокласници - Материалът в 6ти клас беше многообразен и не съвсем лесен. Освен това е залегнал в изпитните задачи на НВО след 7ми клас. През лятото ще се преговори наученото, за да се систематизират знанията, да добие увереност, както и не на последно място да подобри скоростта  на решаване на задачи. 
  • Заниманията на двете групи ще се провеждат два пъти седмично по 90 минути, като месечната такса е 90 лв. Курсът не е прекалено интензивен, но въпреки това на децата ще бъде възлагана и домашна работа за упражнение у дома. Групите са малки - около 5-6 деца и всеки спокойно ще може да задава въпроси, когато се затруднява с решението на дадена задача. 

Очакваме Ви, за да прекараме заедно едно забавно, но и ползотворно лято!

Разгледай още