Блог

С Добромир Манев - отблизо

Курсовете по испански в Pin Academy са нещо съвсем ново. За да Ви представим нашият преподавател, му зададохме някои бързи въпроси. Ето какво сподели той с нас:

  1. Опиши се с три думи. – Жизнен, весел, усмихнат.
  2. Отскоро преподаваш испански при нас, в Pin Academy. Какво е преподаването за теб? Какво ти носи? – Да преподавам за мен е удоволствие, носи ми много положителни емоции.
  3. Коя е любимата ти дума на испански? Защо и какво означава?- Имам повече от една  любима дума, но използвам доста често BUENO – харесва ми заради самото звучене и положителния заряд, който има като значение – ДОБРО, ДОБРЕ, ДОБЪР.
  4. Кое е най-важното, на което искаш да научиш твоите курсисти? – Най-важното за мен е да ги накарам да усетят красотата на езика, да го учат с желание, любов и отговорност, въпреки трудните моменти, които възникват по време на обучението.
  5. Какъв е стилът ти на преподаване? – Забавен, обичам да импровизирам, често давам повече лексика отколкото трябва.
  6. Във визитката си в нашия сайт казваш, че обичаш да пътуваш. Кое те е впечатлило най-много от обиколките ти по света? – Най-много ме впечатли последното ми пътешествие до Перу. Една страна, изключително богата на природни дадености, културни, исторически и археологически забележителности …. Много интересна и екзотична дестинация.
  7.  Пожелай ни нещо на испански.  - ¡ Os deseo toda la felicidad del universo !

  А ние желаем на Добромир много бъдещи, доволни курсисти. Ако испанският е Вашият нов език за 2019г., не се колебайте да ни потърсите. 

Разгледай още